Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Blog

Mitől nő a nő, kell-e hozzá a magas sarkú női cipő?

Sophies
2021.03.11 15:32
Mitől nő a nő, kell-e hozzá a magas sarkú női cipő?

Egy biztos, hogy nincs nő magas sarkú női cipő nélkül. A talányra – mitől nő a nő – a választ nehéz volna egyértelműen megadni, bár sokan megpróbálják dalokban, versekben, szépirodalmi művekben vagy egyszerű cikkekben, posztokban. Ahányan vagyunk, annyifélét gondolunk e fogalomról, külső és belső tulajdonságokra egyaránt asszociálhatunk. Van, aki az ápoltság, gondoskodás, humoros megjegyzések alapján véli felfedezni a leginkább nőies tulajdonságokat, más inkább a báj, szexi megjelenés vagy anyáskodó természetben látja meg a feminin jelleget.

Minden kislány vágyakozva kéri már hat éves kora körül édesanyját, hogy megkaphassa az első “kopogós” vagy “magas sarkú” cipőjét. Ez később sem változik. Van, aki kifejezetten kedveli és gyakran hordja, de van, aki csak ritkán veszi fel a - valljuk be, a mindennapi rohanó életet kicsit megnehezítő kiegészítőt. Nem titok, hogy jó páran trükköket vetnek be, és csak a szükséges pillanatban kapják elő dögös cipőjüket, hogy megjelenésük sikerét megalapozzák.

Van aki, a táskájából kis szatyorból, van, aki íróasztala rejtett fiókjából kapja elő az addig hordott cipőnél izgalmasabb darabokat. Ha Te is alkalmazod e trükköket, mindenképpen javasoljuk, hogy nézz körül webáruházunk kínálatában, hogy minden rejtett zugba jusson egy-egy csinos darab.

Nem a kényelem kedvéért, de legalább jól néz ki.


Sokan gondoljuk, hogy nem praktikus választás egy magasabb sarkú, főleg tűsarkú cipőben elindulni reggel a munkahelyünkre és az egész napot abban tölteni, azonban sokan vannak, akik mégis ezt választják a külcsín fontossága miatt. Kétségtelen, hogy viselete kihangsúlyozza, miért nő a nő: optikailag karcsúbbá tesz, a lábfejünk - viselésekor - mintha pár számmal összemenne, magasabbá teszi az embert és javítja a tartást.

No, de mit tehetünk a kényelmetlenség faktorának csökkentése érdekében, hogy a nap teljes egészében jól érezzük magunkat mutatós cipőnkben?

Miután manapság rendkívül sokfajta csinos és nőies cipő létezik már, érdemes próbálgatni és megtalálni a számunkra leginkább kényelmes cipőt. Ahogy a Pom-pom mesében Gombóc Artúr a csokoládékról vélekedik, úgy tartjuk ezt a cipőinkről. Kínálatunkat a cipők és magas sarkú cipők legkülönfélébb változataival töltöttük fel.

A lábbelik sokfélesége és a tervezők mindig újdonságot hozó irányzatai lehetőséget adnak arra, hogy a különböző magasságú és formájú cipők közül választhasson mindenki, így a kényelem és esztétika szempontjából is megtalálhatja a maga számára legelőnyösebb modellt. Nem csak a cipő jellegében vannak nagy különbségek, hanem a kifejezetten magas sarkú kategóriában is számos anyagában, alakjában, formájában más-más típus közül lehet választani. Így megtaláljuk a piacon a keskeny, vékony, masszív, éksarkú, tömbsarkú és egyéb cipőket. Divatirányzattól és egyéni preferenciától függ, hogy ki mit választ.

Nem lehetetlen a kényelmes választás a magas sarkú női cipő esetében sem

A kompromisszum nélküli választás lehetséges, megtalálhatjuk a kényelmes, de mégis elegáns lábbelit, melyet akár egy egész nap viselve sem okoz kényelmetlen perceket tulajdonosának. Mit érdemes ehhez szem előtt tartani? Fontos, hogy a természetes anyagból készült cipőket részesítsük előnyben a választásunkkor. A sarok magassága kiemelten fontos, leginkább a törpesarkú magas cipőkben fogjuk magunkat jól érezni. A bokapántos szandál is jó választás, fontos, hogy a pánt stabilan illeszkedjen és jól fogja a bokát.

Összességében elmondhatjuk, hogy a nőiesség, praktikum, kényelem, esztétika szempontjait is figyelembe véve megtalálhatjuk azt a magas sarkú viseletet, mely elegáns kiegészítője lesz alkalomtól függően öltözékünknek.