Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
10 490 Ft - 14 990 Ft
Szín
Felsőrész anyaga
Kivitel
Szezon
Nem
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

Weestep

A Weestep márkanév 2010-ben alakult, és az első lépésekkel rendelkező babacipőkkel az amerikai piacon hódított be.
Azonnali sikert aratott: A Weestep cipők innovatívak voltak, és értéket kaptak a minőségi anyagok, a fejlett gyártási technikák és a gondosan kidolgozott és kiegyensúlyozott formák miatt, hogy a kis lábak egészségesek legyenek növekedésük közben.
Néhány év alatt a Weestep vezető szerepet tölt be hazai piacán, folyamatosan erősítve pozícióját. Ugyanakkor a legfontosabb külföldi piacokon kezdett megjelenni.A Weestep márka mindig különös figyelmet fordított a legigényesebb vásárlókra: a gyermekekre. A gyerekek felnőnek, változnak, szenvedéllyel néznek a jövőbe.
A Weestep gyermekcipők megfogják lepni minőségével és minden szeszélyes vásárlót kielégítenek, hiszen a különféle modellek, a részletek kiváló minőségű megközelítése és minden apróság, a gyermekcipők gyártásában sokéves tapasztalat híressé tette a Weestep márkát és felismerhető az egész világon.


7termék 17

A legtöbb vásárló figyel a cipő felsőrészének anyagára, amely főleg bőr. Kétféle cipőnk van: természetes bőr - divatos és jó minőségű, amely elég sokáig fog tartani, és az ökobőr - környezetbarát csúcstechnológiás anyag, amely nagyon népszerű a vásárlók körében.