Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

0630120197306301938554

info@sophies.hu

9700 Szombathely, Fő tér 1

Blog

Hogyan találjunk optimális babacipőt gyermekünknek?


A babacipő kiválasztása nagy dolog egy család életében. A gyermekek kezdő lépései mérföldkőnek számítanak minden anyuka és apuka életében. Nagy figyelmet szentelnek annak kiválasztására, és ez nem véletlen.

A piacon a 17-es, 18-as kis méretekben is szép számmal lehet termékeket találni a kínálatban, de vajon mindegyik kialakítása megfelel-e egy baba első lépéseihez?

A tél végének közeledtével alig várjuk, hogy ledobjuk a nagy bakancsot, és végre felvehessük a nyári cipőt, illetve szandált. A gyerekek pedig ilyenkor duplán boldogok, mert a láb növekedésének köszönhetően, jó eséllyel minden évben új lábbelivel gazdagodik a szekrényük. A kislányszandált gyártók tavasszal és nyár elején szinte ontják magukból a szebbnél szebb modelleket, de a választás során - lehet -, hogy kislányunk habos-babos döntése mellett, esetleg nem árt még további szempontokat is figyelembe venni.

 

Milyen cipőt adjunk a gyerekre?

Mi alapján válasszuk ki kislányunknak a megfelelő sportcipőt?

Egy biztos, hogy nincs nő magas sarkú női cipő nélkül. A talányra – mitől nő a nő – a választ nehéz volna egyértelműen megadni, bár sokan megpróbálják dalokban, versekben, szépirodalmi művekben vagy egyszerű cikkekben, posztokban. Ahányan vagyunk, annyifélét gondolunk e fogalomról, külső és belső tulajdonságokra egyaránt asszociálhatunk. Van, aki az ápoltság, gondoskodás, humoros megjegyzések alapján véli felfedezni a leginkább nőies tulajdonságokat, más inkább a báj, szexi megjelenés vagy anyáskodó természetben látja meg a feminin jelleget.