Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
13 990 Ft - 26 990 Ft
Márka
Szín
Felsőrész anyaga
Kivitel
Szezon
Sarok típus
Nem
Szállítási díj
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

Lányka sportcipők és sneakerek

Ahogy sportosabb a női divat, a kislány sportcipő is egyre divatosabb

A kislányok nagyon szeretnének hasonlítani az anyukájukra. Már kiskorban megvannak az első törekvések, hogy az édesanyától tanult viselkedést, mimikát, öltözködést amennyire csak lehet, utánozza a gyermek. Az öltözködésben is eljön egy olyan időszak a kisgyermek életében, amikor nagyon szeretne anyukájára vagy apukájára hasonlítani. Ilyenkor még a kislány sportcipőt birtoklók is azon vannak, hogy - nem kis nehézségek árán - anyukájuk magas sarkú cipőiben járjanak.

Fontos nekik, hogy megtanuljanak a “csodacipőben” menni, mert azt, ahogy anyukája viseli rendkívül szépnek és nőiesnek gondolják.

A kislányok életének mindig kicsit része marad az a törekvés, hogy az anyjukra hasonlítsanak, amennyire csak lehet, így az öltözködési szokásokat is igyekeznek átvenni a legtöbb esetben. Megfigyelhető, hogy a szülők divathoz való hozzáállását a gyerekek is elsajátítják, és jó eséllyel felnőttként hasonló attitűd szerint követik majd a legújabb trendeket.

Van, akinek kifejezetten meghatározó lesz az életében a divatos öltözködés, és lesz, aki kisebb hangsúlyt fektet majd e témára.


33termék
 


Milyen cipőt adjunk a gyerekre?


Szülőként nem egyszer átéljük, hogy a dackorszakban például, ha nem pont a gyermek elképzeléseinek megfelelően állítjuk össze a napi szettet, akkor bizony kellemetlen perceket szerezhetünk magunknak. Például a kislányoknál pont ebben a dac központú időszakban jön el az, amikor a szép nőies viselet tetszik nekik a legjobban - ami szülői törekvésekkel nem feltétlenül egyezik meg: előfordul, hogy nem szívesen engednénk őt kopogós magassarkú cipőben a játszótérre.

Nehéz döntésünk meghozatalában, hogy egy épp kialakuló hiszti hevében milyen cipőt adjunk a gyerekre, illetve a kompromisszumos megoldás megtalálásában, a ma népszerű cipő irányzat mindenképpen a segítségünkre lesz, ugyanis a női divat új tendenciája szerint a legnőisesebb ruhadarabokkal is kiválóan mutat a sneaker vagy más néven sportcipő. Vagány és trendi, így a sportos anyukák fellélegezhetnek - e tényre hivatkozva lehet, hogy gyermekük is szívesen hordja majd a kényelmes sportcipőt a csajos cuccokhoz.

Mi alapján válasszuk ki kislányunknak a megfelelő sportcipőt?

Természetesen erre a kérdésre az a legjobb válasz, hogy egy bizonyos életkorig azt a cipőt válasszuk, amely a legszebb színekben pompázik, például rózsaszín. A viccet félretéve, azonban a külcsín mellett érdemes pár praktikai és minőségi szempontra is figyelnünk a sportcipő kiválasztásakor.

A legfontosabb, hogy a megfelelő méretű cipőt vásároljuk gyermekünknek - lehet a lábánál majd’ egy centivel nagyobb cipőméretet kell venni. A sportcipő alapból kényelmes viselet, de a láb meghálálja, ha hagyunk neki elég teret a kinyújtózásra. Figyeljünk arra, hogy a lábizzadás mérséklése miatt természetes anyagból készült cipőt vegyünk.

Kulcsfontosságú lehet még a cipő választásnál a talp anyaga is. Egy rugalmas talpú cipőben könnyebb lesz gyermekünk számára a mozgás, szaladgálás, mintha egy merev talpú, műanyag cipőben kellene járnia. Hasonlóan legyen szempont az is, hogy ne csússzon a cipő talpa a talajon.

Lényeges, hogy a sneaker jól tartja a bokát, és ne legyen elhasználódott vagy kitaposott. Javasolt, hogy használt cipőt ne adjunk gyermekünk lábára.

Ha esetleg korábban már bevált egy márka, lehet, hogy érdemes a jövőben is azt keresni - például - áruházunk kínálatában. Amennyiben nem található a kedvenc márka terméke webshopunkban, érdemes elérhetőségeinken megkeresni bennünket a felmerült igénnyel, mert kínálatunkat folyamatosan bővítjük vásárlóink visszajelzései alapján.