Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
14 990 Ft - 26 990 Ft
Márka
Szín
Felsőrész anyaga
Kivitel
Szezon
Sarok típus
Nem
Szállítási díj
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

Lányka sportcipők és sneakerek

Ahogy sportosabb a női divat, a kislány sportcipő is egyre divatosabb

A kislányok nagyon szeretnének hasonlítani az anyukájukra. Már kiskorban megvannak az első törekvések, hogy az édesanyától tanult viselkedést, mimikát, öltözködést amennyire csak lehet, utánozza a gyermek. Az öltözködésben is eljön egy olyan időszak a kisgyermek életében, amikor nagyon szeretne anyukájára vagy apukájára hasonlítani. Ilyenkor még a kislány sportcipőt birtoklók is azon vannak, hogy - nem kis nehézségek árán - anyukájuk magas sarkú cipőiben járjanak.

Fontos nekik, hogy megtanuljanak a “csodacipőben” menni, mert azt, ahogy anyukája viseli rendkívül szépnek és nőiesnek gondolják.

A kislányok életének mindig kicsit része marad az a törekvés, hogy az anyjukra hasonlítsanak, amennyire csak lehet, így az öltözködési szokásokat is igyekeznek átvenni a legtöbb esetben. Megfigyelhető, hogy a szülők divathoz való hozzáállását a gyerekek is elsajátítják, és jó eséllyel felnőttként hasonló attitűd szerint követik majd a legújabb trendeket.

Van, akinek kifejezetten meghatározó lesz az életében a divatos öltözködés, és lesz, aki kisebb hangsúlyt fektet majd e témára.


27termék
 


Milyen cipőt adjunk a gyerekre?


Szülőként nem egyszer átéljük, hogy a dackorszakban például, ha nem pont a gyermek elképzeléseinek megfelelően állítjuk össze a napi szettet, akkor bizony kellemetlen perceket szerezhetünk magunknak. Például a kislányoknál pont ebben a dac központú időszakban jön el az, amikor a szép nőies viselet tetszik nekik a legjobban - ami szülői törekvésekkel nem feltétlenül egyezik meg: előfordul, hogy nem szívesen engednénk őt kopogós magassarkú cipőben a játszótérre.

Nehéz döntésünk meghozatalában, hogy egy épp kialakuló hiszti hevében milyen cipőt adjunk a gyerekre, illetve a kompromisszumos megoldás megtalálásában, a ma népszerű cipő irányzat mindenképpen a segítségünkre lesz, ugyanis a női divat új tendenciája szerint a legnőisesebb ruhadarabokkal is kiválóan mutat a sneaker vagy más néven sportcipő. Vagány és trendi, így a sportos anyukák fellélegezhetnek - e tényre hivatkozva lehet, hogy gyermekük is szívesen hordja majd a kényelmes sportcipőt a csajos cuccokhoz.

Mi alapján válasszuk ki kislányunknak a megfelelő sportcipőt?

Természetesen erre a kérdésre az a legjobb válasz, hogy egy bizonyos életkorig azt a cipőt válasszuk, amely a legszebb színekben pompázik, például rózsaszín. A viccet félretéve, azonban a külcsín mellett érdemes pár praktikai és minőségi szempontra is figyelnünk a sportcipő kiválasztásakor.

A legfontosabb, hogy a megfelelő méretű cipőt vásároljuk gyermekünknek - lehet a lábánál majd’ egy centivel nagyobb cipőméretet kell venni. A sportcipő alapból kényelmes viselet, de a láb meghálálja, ha hagyunk neki elég teret a kinyújtózásra. Figyeljünk arra, hogy a lábizzadás mérséklése miatt természetes anyagból készült cipőt vegyünk.

Kulcsfontosságú lehet még a cipő választásnál a talp anyaga is. Egy rugalmas talpú cipőben könnyebb lesz gyermekünk számára a mozgás, szaladgálás, mintha egy merev talpú, műanyag cipőben kellene járnia. Hasonlóan legyen szempont az is, hogy ne csússzon a cipő talpa a talajon.

Lényeges, hogy a sneaker jól tartja a bokát, és ne legyen elhasználódott vagy kitaposott. Javasolt, hogy használt cipőt ne adjunk gyermekünk lábára.

Ha esetleg korábban már bevált egy márka, lehet, hogy érdemes a jövőben is azt keresni - például - áruházunk kínálatában. Amennyiben nem található a kedvenc márka terméke webshopunkban, érdemes elérhetőségeinken megkeresni bennünket a felmerült igénnyel, mert kínálatunkat folyamatosan bővítjük vásárlóink visszajelzései alapján.