Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Fiú cipők

Stílusos, strapabíró, modern fiúcipők minden évszakra !

Szereted a kisfiadat divatosan öltöztetni és olyan cipőt akarsz választani neki, ami illik a legújabb trendekhez, emellett praktikusak, tartósak és kényelmesek?

A Sophies-on márkás minőségi fiúcipőket találsz, amelyekkel divatos lehet egész öltözéke. Először válassz fiú sneakerst, sportcipőt amely illik mind a melegítőhöz, farmerhez és pulcsihoz, mind az elegáns chino nadrág - ing összeállításhoz. Ezután gondoskodj arról, hogy ruhatárában legyen olyan elegáns félcipő, amit felvehet iskolai ünnepségekre és családi eseményekre. Ne feledkezz meg a „játszócipőkről” sem: kisebb gyerekek esetében a legjobb választás a tépőzáras, cípzáras cipő, amit önállóan is felvehetnek. Fontos szempont az is, hogy védd a gyerek lábát a hideggel és a csapadékkal szemben, ezért ősszel válassz gumicsizmát, télen pedig meleg bakancsot vagy hótaposót fiúknak. Ha végre eljön a kicsik által annyira várt nyári szünet, lásd el a kisfiadat kényelmes trendi szandállal és fiú papuccsal.