Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
20 790 Ft - 28 990 Ft
Szín
Felsőrész anyaga
Kivitel
Szezon
Sarok típus
Méret
Termék státusza

BALDACCINI

A Krimen cég 1990-ben kezdte meg tevékenységét. mint kis, családi vállalkozás, amely természetes bőr cipőket gyárt. Az alapítók célja az volt, hogy vonzó áron megkezdjék a jó minőségű cipők gyártását, amelyek széles vásárlói kört fognak megtalálni. Az első tervek minősége és pontossága gyorsan elismerést nyert a lengyelországi befogadók körében, és 1991-ben a vállalat elkezdett lábbelit gyártani az exportpiacok számára is.
Tevékenységünk kezdete, amely a sok éves tapasztalattal rendelkező olasz kézművesek figyelemmel történő gyártása volt, azt jelenti, hogy gondosan gondoskodunk arról, hogy minden általunk gyártott cipőpár megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. Nagy jelentőséget tulajdonítunk azoknak az alkatrészeknek, amelyekből lábbelit készítünk. Csak a különböző európai országokban található megbízható és bevált gyártók anyagait használják fel a gyártásban. Ez bizalmat ad számunkra, hogy minden általunk forgalmazott modell megfelel a legigényesebb vásárlók elvárásainak.
Ma sikeresen ötvözzük a minőséget és a kényelmet, hozzáadva a legújabb trendekre hivatkozó dizájnt - szorosan követve a divat trendjeit, elemezve a piaci igényeket és ügyfeleink ízlését, olyan lábbelit készítünk, amelyet minden korosztály ügyfelei értékelnek. A piaci igényeknek megfelelően a Krimen vállalat 2011-ben Baldaccini néven megkezdte saját értékesítési hálózatának kiépítését.


9termék 19