Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
22 390 Ft - 31 590 Ft
Szín
Felsőrész anyaga
Kivitel
Szezon
Sarok típus
Szállítási díj
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

BALDOWSKI

A fiatal, dolgozó nők számára a kényelem és a stílus egy cipőben jár. Szó szerint. Mindannyiunknak olyan lábbelire van szüksége, amelyben helyt tud állni egész nap, legyen szó az első randiról, az első állásinterjúról, munkáról, arról a bizonyos nagy napról vagy az anyai feladatokról. Ahhoz pedig, hogy életük mindezen meghatározó szakaszaiban helyt tudjunk állni szükségük van a tökéletes pár cipőre (vagy éppen cipőkre). Egy olyan hűtársra, amit este is úgy veszünk le, hogy másnap ismét szívesen bújunk bele. Nemcsak azért, mert praktikus és kényelmes, hanem azért is mert külsőségeiben szintén tökéletes. Egy ilyen elegáns és praktikus cipő elengedhetetlen kiegészítője a női gardróboknak.
A Heels-Baldowski esküvői - és alkalmi cipőmárka ismeri ezeket a nőket és igényeiket, hiszen ezek a nők pontosan olyanok mint én. A Baldowski pedig Lengyelország legismertebb cipőgyártója 1973 óta, vagyis több mint 40 éve gondoskodik a nők lábáról. Minden kollekció megtervezésekor mind én, mind pedig a Baldowski márka szemelőtt tartjuk vásárlóink kívánságait, így megalkotva minden nő számára a tökéletes kollekcióit, kielégítve minden élethelyzet igényeit.


8termék 18