Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
24 990 Ft - 27 990 Ft
Szín
Felsőrész anyaga
Szezon
Sarok típus
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

IGI&CO

IGI&CO cipő története:

IMac egyik legnagyobb olasz ipari csoportok a férfi, női és gyermek lábbelik.
A termékeket adtak el a legfontosabb nemzetközi piacokon több mint 30 éve. A folyamatos összpontosítás a tartomány és a termékek minőségét, köszönhetően a folyamatos keresés az új stílusok, anyagok és gyártási eljárások, a vállalat erőssége. A lelkiismeretes és figyelmes ügyfélszolgálati osztály által támogatott egy fiatal és dinamikus értékesítési csapat, befejezi szerkezete modern cég, amely mindig készen áll, hogy válaszoljon az egyre szigorúbb igényeket a globális piacon. Az IGI & CO márkát 2002-ben alakult, hogy ajánlatot nagy teljesítményű műszaki termékek ihlette az olasz stílus és ízlés: cipők, szélsőséges könnyedség, rugalmasság és légáteresztő köszönhetően válogatott bőrök. Minden IGI & CO gyűjtemények jellemző "minden-körül" kényelmes lábbelit a "teljesítmény" sportos cipő, egy "városi viselet" megjelenés. Cipő lehet viselni mind a mindennapi, és több hivatalos alkalmakkor.
Emiatt a márka indult segítségével a nyeremény vonal "Sportos belül" közvetíteni a márka nagy teljesítményű és multi-funkcionális. Mi több, külön hangsúlyt helyeztek a márka stílus érdekében közöljük, hogy a lábbeli könnyen hordható hivatalos alkalmakkor és a munkahelyen, a nyaralás vagy utazás, de ugyanakkor a sétálgatni, és egyszerűen csak pihenésre felett hétvégén.
Más szóval, egy univerzális termék, amely mind a dinamikus és modern ugyanabban az időben.


4termék 14
20
ÚJ
Raktáron: 1 db
Márka:
IGI&CO
Szín:
Felsőrész anyaga:
Természetes bőr - irha
34 990 Ft 
27 990 Ft

Igi co tulajdonságai

Igi co tulajdonságai 2