Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Primigi

Primigi

 Garantált kényelem, maximális minőség és megbízhatóság.Olaszország piacvezető gyermekcipő márkája
Egészségpénztárra elszámolható
Superbrands díj 2015, 2016, 2017A Primigi gyerekcipők a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál.
Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Ultra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek.

Maximális talprugalmasságA cipő rugalmasságát a talpba keresztben bevésett kalibrált csatornák, hogy vékonyabbá tegyék, valamint a rendkívül puha anyagok, amelyekből a középtalp hajlítási pont közelében található része készült.

Támogató párnázás a sarokban : Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy megvédje a lábat az egyenetlen tereptől. A talp sarok feletti részén egy „légkamra” került kialakításra, amely elnyeli a járás közben általában tapasztalható mikrosokkokat.

Ergonomikus forma és kényelmes viselet: A nagyvonalú formákat gondosan megtervezték és kalibrálták, hogy a lábnak azt a teret hagyja, amelyre szüksége van a biztonságos mozgáshoz, korlátozások nélkül.