Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat, táskádat!

Szűrés
Ár (Ft)
13 990 Ft - 20 990 Ft
Szín
Felsőrész anyaga
Szezon
Szállítási díj
Gender / Nem
Cipőrögzítés
Méret
Termék státusza

Primigi

Primigi

 Garantált kényelem, maximális minőség és megbízhatóság.Olaszország piacvezető gyermekcipő márkája
Egészségpénztárra elszámolható
Superbrands díj 2015, 2016, 2017


12termék112

A Primigi gyerekcipők a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készülnek, figyelembe véve a gyermekek életkorát és növekedését, elkísérve őket életük minden pillanatában: az első lépéseknél, az iskolában, sportolásnál.
Az olasz stílus és a válogatott alapanyagok teszik a PRIMIGI lábbeliket egyedivé és komfortossá. Ultra könnyű, rugalmas, légáteresztő és puha anyagok eleget tesznek minden igénynek.

Maximális talprugalmasság: A cipő rugalmasságát a talpba keresztben bevésett kalibrált csatornák, hogy vékonyabbá tegyék, valamint a rendkívül puha anyagok, amelyekből a középtalp hajlítási pont közelében található része készült.

Támogató párnázás a sarokban : Ezt a rendszert úgy tervezték, hogy megvédje a lábat az egyenetlen tereptől. A talp sarok feletti részén egy „légkamra” került kialakításra, amely elnyeli a járás közben általában tapasztalható mikrosokkokat.

Ergonomikus forma és kényelmes viselet: A nagyvonalú formákat gondosan megtervezték és kalibrálták, hogy a lábnak azt a teret hagyja, amelyre szüksége van a biztonságos mozgáshoz, korlátozások nélkül.