Üdvözlünk webáruházunkban! Világmárkák színes kínálatával várunk téged és gyermeked! Találd meg nálunk legújabb cipődet, ruhádat!

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

0630120197306301938554

info@sophies.hu

9700 Szombathely, Fő tér 1

Kiemelt ajánlataink

 Sophies Fashion 

áruház megalakulása óta arra törekszik, hogy nemre, korra való tekintet nélkül mindenki számára elérhetővé tegye a minőségi divatáruk beszerzését.A választékunkban szereplő termékeket mindig úgy válogatjuk össze, hogy különböző árfekvésben mindenki a maga igénye szerint megtalálhassa a minőségi,legújabb trendeknek megfelelő ruhát ,táskát és cipőt.A vásárlói igényeket szem előtt tartva, az általunk forgalmazott gyártók termékeit folyamatosan bővítjük. Weboldalunk struktúráját az egyszerű kereshetőségjegyében alakítottuk ki, a jövőben is célunk, hogy vevőink könnyen és gyorsan találhassák meg a megvásárolni kívánt terméket.

-sophies utca kép

Termékeinket készletről szállítjuk egyenesen az otthonodba, így nem kell hosszú heteket várnod, hogy kézhez kapd a termékedet! Ha azonnal szeretnéd, annak sincs akadálya, gyere és látogass el hozzánk Szombathelyre,a Főtér 1 be a (Városházával szembe)

A Weestep márka egy modern és jó minőségű gyermekcipő, amely sikeresen ötvözi mindazt, ami a modern vásárló számára szükséges.A sikeresen megtervezett modellek, a kiváló minőségű anyagok és a modern gyártási technológiák kiváló terméket kínálnak, amely érdekes a szülők számára. A Weestep gyermekcipő nagyszerű választás minden gyermek számára.A Weestep termékek gyártásához felhasznált összes anyag nagyon jó minőségű és környezetbarát, 80% -ban természetes anyagokat használnak, minden cipőpár újrahasznosítható dobozba van csomagolva!

Nagy nyári Akció !!!                                         

    ASSO
Kiválló minőségű Asso márkájú magyar gyártású gyerekcipőket forgalmazunk.
Az Asso gyerekcipők lábhoz illeszkedő formájú kiválló minőségű nubukk és valódi bőr felsőrészből készültek. Saroktámasz és hosszított kéreggel ellátottak a biztos saroktartáshoz. A gyerekcipők bőrbarát természetes béléssel ,rugalmas csúszásmentes varrot gumi talppal készülnek a könnyed járás végett.

Asso gyerekcipők